Redesign Anne Marie Egemose

Jordspor Højene I håre bjerge. 2013. Silke, Hør, Bomuld. 150 x 120 cm Erhvervet af Ny Carlsberg fondet og deponeret på Vestfyns Gymnasium.

Jordspor - Højene I håre bjerge

Det som bevæger mig: at fastholde den evige vekslen mellem nuet og evigheden. Fra min tidligste barndom, har jeg været knyttet til jorden og det groende liv. Lyset, havet, marker og haver, har altid været omkring mig sammen med mørket og forfaldets klangbund. Med stor sanselig glæde ved arbejdet med farver og strukturer har dette skabt mine billeder.

I mine udstillingsarbejder skaber jeg selvstændige reliefelementer i rapporter på væggen eller som rumlige former. Det transparente og skyggen er her en aktiv del af det tekstile udtryk.

JORDENS SÅRBARE MEMBRAN
“Mørket med sin grafiske renhed.
Mørket og sneen med sit isnende favntag.
Jordens sårbare membran dækkes af vinterens krystalnet,
grønnes af sommerens sol og regn,
en evig rytme af opbygning og nedbrydning. “

Digt af Anne Marie Egemose